El Born i la Ribera

La ruta se centra en la ciutat medieval i especialitzada dels gremis, amb l’austeritat i preciosisme de Santa Maria del Mar com a centre del Barri mariner de la Ribera i exemple sine qua non del gòtic català.
La Ciutadella de la dominació de Felip V, amb les seves ruïnes arqueològiques del Mercat del Born recentment remodelat en magnífic centre cultural evocador de tal història, els poderosos palaus gòtic-renaixentistes del carrer Montcada, i el modernisme eteri i refinat del Palau de la Música catalana ofereixen una riquesa intricada d’aquesta ciutat antiga. Alguns vívids edificis contemporanis, com la incandescència moderna de la coberta multicolor del mercat de Santa Caterina, conviuen amb aquest orbe medieval.

Preu: 42 €

Dia: dimarts 10.00 h (català / castellà) 

Durada: 3 h

Punt de trobada: davant les taquilles del  Palau de la Música Catalana (c/Palau de la Música, 4-6) (vegeu plànol)* Cal presentar-se 10 minuts abans de la sortida.

La tarifa es pagarà mitjançant PayPal https://www.paypal.com/ un mínim de 48 hores abans del dia de la ruta. Us heu d’adreçar a: architour@coac.cat

Un cop efectuat el pagament, els participants rebran un correu electrònic d’architour conforme la ruta està reservada (pagada)

S’admet cancel·lació segons les següents condicions:

– Fins a 48 hores abans de la ruta: es reemborsarà el 50% de la tarifa.

– Passades aquestes 48 hores: la tarifa no és reemborsable.

S’hi inclou l’entrega d’un dossier complet de la ruta i una cafè a un establiment singular del barri per treure conclusions. 

plànol situació

 

 

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s