La nova Barcelona

newbcn1

La ruta contraposa la radical contemporaneïtat arquitectònica amb el viu patrimoni fabril del “Manchester Català”, paradigma de la revolució industrial tèxtil barcelonina, ferment d’una nova sociologia: la burgesia catalana. Radiant arquitectura tecnològica corporativa vidriada conviu amb velles indústries de totxo reconvertides en potents museus o universitats al 22@, el districte del coneixement, la innovació i les noves tecnologies. El Fòrum, final simbòlic de la paradigmàtica Avinguda Diagonal que desemboca en el mar, conclou la ruta d’una nova Barcelona.

La Torre Agbar, l’Edifici Media Pro, l’Hotel Me o la Torre Telefònica, entre d’atres, encarnen una ciutat de gratacels enlluernadors i espectaculars. Can Framis o Ca l’Aranyó formen part d’una altra família arquitectònica, una que fa de l’espai exterior -de patis, porxos o de jardins públics- el leitmotiv d’una naturalesa on la història dialoga amb la modernitat. El Parc de Diagonal Mar -una experiència emotiva i sensorial- i el Parc Central de Poblenou -un refugi oníric- enriqueixen també un recorregut de diversitat.

Preu – 42 €

Dia  Dijous 15.00 h (anglès) Divendres 15.00 h (català / castellà)

Durada  3 h

Punt de trobada  Torre Agbar. En Plaça les Glòries (marquesina d’accés)(vegeu plànol) * Cal presentar-se 10 minuts abans de la sortida.

La tarifa es pagarà mitjançant PayPal https://www.paypal.com/ un mínim de 48 hores abans del dia de la ruta.Us heu d’adreçar a: architour@coac.cat

Un cop efectuat el pagament, els participants rebran un correu electrònic d’architour conforme la ruta està reservada (pagada)

S’admet cancel·lació segons les següents condicions:
– Fins a 48 hores abans de la ruta: es reemborsarà el 50% de la tarifa.
– Passades aquestes 48 hores: la tarifa no és reemborsable.

S’hi inclou l’entrega d’un dossier complet de la ruta, el desplaçament en tram (2 estacions) i un cafè final a la terrassa panoràmica d’un hotel per gaudir de les vistes de Barcelona. 

(Per a més informació, vegeu HOME ARCHITOUR)

plànol situació Nova Barcelona

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s